Kuinka voit auttaa kampanjassani

25.03.2015

Nyt poliittisen saarnauksen sijaan väliin vähän muuta asiaa. Useampi teistä (lukijoistani ja seuraajistani someissa) on tiedustellut, miten voisi auttaa kampanjassani. Tässä listaa.

Voit esimerkiksi:

  • Tulostaa itse tai hakea minulta vaaliteltoilta esitettäni jaettavaksi (linkki myös alla). Jakelualuetta on koko Uudenmaan vaalipiiri ja sopivimman ajankohdan voit päättää itse. Voit jakaa esitettä postiluukkuihin tai ojentaa sitä ihmisille vaikkapa juna-asemilla. Vaikka tehokkaimmat tukiryhmäläiseni pistävät näitä menemään satoja kappaleita, vaikkapa viisi esitettä joka viikko vaaleihin asti on sekin jo jotain.
  • Ladata täältä jonkun mainokseni ja jakaa sitä somessa tai pistää sen näkyviin hallinnoimillesi webbisivuille.
  • Samasta paikasta löytyy julisteeni, josta saa tulostettua helposti A4:n kokoisen mainoksen ripustettavaksi ilmoitustaululle tai tienvarteen (varmistathan luvan; kaupungin mailla riittää kunhan ei ole tiellä).
  • Tulla auttamaan Espoon vasemmiston vaaliteltoille. Tarvitaan mm. ilmapallon täyttäjiä, letun paistajia, esitteiden niputtajia. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, täyspäinen oppii tarvittavat hommat kymmenessä minuutissa kun ne esitellään. Sen kun ilmestyt paikalle, sanot jollekulle että "hei, olen se ja se, aion äänestää Jaanaa, tulin auttamaan täällä tänään". Jos haluat, voit myös toki kertoa minulle etukäteen koska aiot tulla; se helpottaa suunnittelua.
  • Jakaa hyviksi katsomiasi blogijuttujani Facebookissa, Twitterissä, omilla webbisivuillasi, työpaikan kahvipöydässä ja missä nyt ikinä keksitkään.
  • Kun olet tehnyt äänestyspäätöksen, kertoa siitä tuttavillesi ja esimerkiksi Facebook-kavereillesi. Esimerkin vetovoimaa näissä asioissa ei voi todellakaan vähätellä. Tällä härvelillä voit lisätä Facebook-profiilikuvaasi tai muuhun kuvaan 189-merkkini ja tunnustaa siten väriä.
  • Ja tietysti lahjoittaa rahaa, joko puolueen keräyksen kautta (tili Nordea FI25 1521 3000 0014 63 ja viitenumero 82196 niin rahat tulevat suoraan minulle) tai ostamalla hienon heijastimen. Rahaa käytämme vielä, sikäli kun sitä tulee, lehtimainontaan, somemainontaan, ja esitteiden lisätilauksiin.

Kiitos avusta! Näen mielelläni linkkejä, valokuvia ym toiminnasta!

attachment: